بهترین رشته های دانشگاه فرهنگیان کدام اند؟
بهترین رشته های دانشگاه فرهنگیان از لحاظ راحتی کار و درآمد
بهترین رشته برای دبیری و کنکور فرهنگیان چی هست؟ اگر رتبه خوبی داشتم (رتبه برتر و زیر هزار ) و در مصاحبه فرهنگیان هم خوب عمل کردم (قبولی مصاحبه فرهنگیان) در بین رشتههای مجاز بهتره کدوم یکی رو انتخاب کنم؟ در این مقاله قصد داریم پردرامد ترین و بهترین رشته های فرهنگیان رو که سال های قبل هم با استقبال رتبه برتر ها و برترین های کنکور و نهایی ها روبرو شده براتون بررسی کنیم با ما توی وبسایت کنکور سلام همراه باشید که اگه باز هم بعد خوندن مقاله ابهامی داشتید تو دیدگاه های مقاله بپرسید.
انتخاب رشته دانشگاه فرهنگیان فقط با علاقه!
بدون شک بهترین رشته دانشگاه فرهنگیان فقط و فقط بر اساس علایق شما تعیین میشه. اگر کسی هستید که به شیمی علاقه دارید باید سراغ آموزش شیمی برید اگه به درس ریاضی و ریاضیات علاقه دارید آموزشی ریاضی رو انتخاب کنید و این یک موضوع بدیهی و تکراری هست که داعما گفته میشه!اما اگه واقعا این کارها و این موضوعات شمارو اذیت میکنه باید رشتهای رو انتخاب کنید که با اون بتونید در آینده در مدارس متوسطه اول یا دوم تدریس کنید و وارد شغل معلمی بشید(دوام بیارید!)
محل خدمت؛ عامل مهم در تعیین بهترین رشته برای دبیری
شاید بشه گفت بعد از علاقه با اختلاف محل خدمت تاثیرگذارترین چیزیه که باید حتما بهش دقت کنید. محل خدمت مدرسه یا دبیرستانی هست که بعد از اتمام 4 سال تحصیلتون قراره در 26 سال دیگه در اون محل تدریس کنید. به فکر انتقالی هم نباشید که دردسر ها و مشکلات زیادی داره و بهتره محل خدمت جزو فاکتور های مهم انتخاب رشتتون باشه! شرایط تغییر این محل خیلی سخت و در مواردی غیر ممکنه. پس حتما باید در زمان انتخاب رشتهی خودتون به این موضوع دقت کنید.
مهم ترین عامل انتخاب رشته فرهنگیان
باید حتما دنبال رشتهای برید که بهش علاقه دارید در گام بعدی نیازه که دقیقا تحقیق و پرس و جو کنید که رشتهی مد نظر شما در دانشگاه چه ویژگی هایی داره. آیا با توجه به اونها هنوز هم میخواید که سراغش برید؟ (از دانشجو معلمان بپرسید!)
مثلا بارزترین ویژگی رشتهی آموزش ابتدایی این هست که شما مدام با بچه های کم سن تعامل دارید. آیا این کار که قرار هست بعد از تحصیل 26 سال همیشه انجامش بدید اذیتتون نمیکنه؟ حاضرید سختی های کار کردن با بچه هارو به جون بخرید؟ با توجه به حساسیت هایی که دارن توانایی این رو دارید که باز هم بتونید باهاشون ارتباط برقرار کنید؟
از طرف دیگه از ویژگی های مثبت رشتهی مدنظرتون هم غافل نشید. مثلا در آموزش ابتدایی تعطیلات زیادی وجود داره، محیطی که قرار هست در اون کار کنید خیلی شادابه. استرس کنکور و امتحان نهایی بین بچه ها وجود نداره و کلی چیز دیگه.
اگر هم موارد مثبت و هم موارد منفی براتون قابل قبول بود بدونید که رشتهی مدنظرتون کاملا مناسب شماست. اما اگر برعکسه بهتره روی انتخابتون بیشتر فکر کنید.
دیدگاهتان را بنویسید